Pizza cu ceapa si ton

de Alina26 in Pizza, 30 Sep 2013 | 3951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 15 g drojdie
  • 1 lg de zahar
  • sare
  • 300 ml apa calda
  • 6 lg de ulei de masline + 2lg pentru uns
  • 100 g emental
  • 8 cepe mari
  • 160 g ton in conserva
  • 15-20 capere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa si ton:

1.Intr-un bol am pus faina,in mijloc am pus drojdia,zaharul,sarea,apa si am inceput sa framant.La sfarjit am pus uleiul,am continuat sa framant si am lasat la crescut.

2.Intre timp am curatat cepele,le-am taiat rondele si le-am pus la calit,cu sare si capere,acoperit cu  capac.Nu trebuie sa se faca de tot ceapa,ca se mai face si la cuptor.

3.Am incins cuptorul la 180°,am uns tava si am intins aluatul.Am dat pe razatoare emental si l-am pus peste aluat,am intins si ceapa,am surs tonul din conserva,l-am faramitat cu ajutorul unei furculita si l-am pus peste ceapa.

4.Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute la 180.

Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Capere sunt optionale, daca nu va plac nu sunt necesare.

2

Se poate folosi si alt tip de branza,cascaval sau mozzarela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita