1.Intr-un bol am pus faina,in mijloc am pus drojdia,zaharul,sarea,apa si am inceput sa framant.La sfarjit am pus uleiul,am continuat sa framant si am lasat la crescut.
2.Intre timp am curatat cepele,le-am taiat rondele si le-am pus la calit,cu sare si capere,acoperit cu capac.Nu trebuie sa se faca de tot ceapa,ca se mai face si la cuptor.
3.Am incins cuptorul la 180°,am uns tava si am intins aluatul.Am dat pe razatoare emental si l-am pus peste aluat,am intins si ceapa,am surs tonul din conserva,l-am faramitat cu ajutorul unei furculita si l-am pus peste ceapa.
4.Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute la 180.
Serviti calda sau rece.Pofta buna!!!!
1
Capere sunt optionale, daca nu va plac nu sunt necesare.
2
Se poate folosi si alt tip de branza,cascaval sau mozzarela.