Pizza cu salam si cascaval

de Angelina_Elena in Pizza, 8 Iun 2013 | 19114 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita de sare
  • apa calduta pentru framantat
  • salam uscat
  • cascaval Delaco Sofia
  • bulion
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si cascaval:

Aluat: cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfarmata si putina apa calduta.

Lasam sa dospeasca drojdia (vreo 10 minute), apoi adaugam sarea si uleiul de masline si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.

Dupa ce am framantat lasam aluatul la dospit la loc cald.

Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il scotem pe masa infainata si il intindem intr-o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat intindem bulion, presaram  oregano, asezam feliile de salam si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.

Dam la cuptorul incins pana se coace blatul.

Se serveste calda cu ketchup sau sos grecesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]