Pizza cu sunca presata si ciuperci

de Constelatialeu in Pizza, 25 Sep 2013 | 7147 vizualizari

 

Epopeea continua,deci pizza,ca ea este MissBucataras pana pe 15 octombrie......Asta-i pizza de nesatuli,ca e mare si cu de toate...
PS.Pizza asta am impartit-o cu niste prieteni...parol ca mi-au zis de sanatate....si n-a crapat nici unul,sunt toti in stare functionala....

 

INGREDIENTE

blat

  • 800 g faina
  • 50 g drojdie
  • 6 linguri ulei
  • 16 g sare
  • 10 g zahar
  • 300 ml lapte

Umplutura

  • 300 g ciuperci
  • 400 g pulpa rosii
  • 300 g sunca praga
  • 150 g masline
  • 250 g cascaval
  • piper
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca presata si ciuperci:

Intr-un castron mare punem faina,in mijloc punem drojdia,cu sare,zahar si un pic de lapte caldut ,amestecam un pic si lasam 15 min sa creasca.

Dupa ce a crescut,adaugam uleiul si laptele caldut si framantam bine aluatul pana se dezlipeste de maini.

20 min framantam si trantim de blatul de lucru aluatul pana face basicute,apoi il lasam la crescut cca 1 ora.

Cand blatul a crescut il intindem in tava,intepam foaia cu furculita,peste el turnam pulpa de rosie amestecata cu maslinele si cascavalul ras si piper dupa gust.

Deasupra asezam ciupercile si sunca presata in functie de imaginatie

Bagam tava la cuptorul preincalzit cca 25-30 min,fiecare in functie de cuptorul pe care-l are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca presata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza ţărănească şi picantă cu blat subţire