Pizza cu sunca si carnati de bere

de Bucataras Medi in Pizza, 3 Oct 2013 | 3583 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 225 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 cub drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 150 ml apa

Mai avem nevoie

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 150 g kaizer
  • 6 felii sunca de pui
  • circa 12 buc carnati de bere
  • 1 ardei gras verde
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 ou
  • sare
  • ulei de masline pentru uns tava
  • faina pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si carnati de bere:

 

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijlocul acesteia si punem apa fierbinte (circa 150 ml) in care am dizolvat drojdia si sarea .Amestecam bine  si apoi adaugam uleiul .Framantam.Trebuie sa rezulte un aluat moale,elastic care sa nu se lipeasca de maini.pe care il lasam la caldurica sa creasca.Dupa ce constatam ca aluatul si-a dublat volumul il luam si il asezam in tava de pizza unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina. Nu cumva sa mai framantati aluatul dupa ce a crescut. Cu ajutorul  varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Taiem kaizerul fisii. Rulam feliile de sunca .
Ardeiul l-am taiat fasii subtiri.

Carnaciorii de bere i-am crestat din loc in loc .Radem cascavalul.Cand toate ingredientele sunt gata incepem  montarea lor pe aluat.Intindem pasta de rosii peste aluat si asezam apoi un strat de kaizer.De jur-imprejur asezam sunca rulata si ici -colea  fasiile de ardei gras.De jur-imprejur am asezat carnatii.Adaugam cascavalul ras si oregano.Batem bine oul cu putina sare si  il turnam deasupra compozitiei.Preincalzim cuptorul.Dam la cuptor si coacem pizza circa 15 min.

Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se racoreasca si taiem felii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus