Pizza de post

de Sidy in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 9569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa minerala
  • 1 pateu vegetal
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii decojite
  • porumb
  • 200 g masline
  • 1 ceapa
  • kechup
  • sare
  • oregano
  • praf ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de post:

Se face un blat de pizza din faina, ulei, drojdie( care a fost pusa sa creasca cu putin zahar si apa minerala)sare si restul de apa minerala. Se framanta bine si apoi se lasa 30 min la dospit.Dupa ce si-a dublat volumul se intinde aluatul intr-o tava captusita cu hartie de copt. Coca se inteapa cu furculita, din loc in loc.

Peste blat de pune pateul vegetal, rosiile taiate cubulete, ciupercile taiate, maslinele si boabele de porumb. Deasupra se presara oregano si praf de ghimbir. Se da pizza la cuptor pina cind se coace blatul. Se serveste cu kechup deasupra.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]