Pizza de toamna

de dantes in Pizza, 23 Sep 2013 | 3014 vizualizari

 

O pizza foarte buna si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 g margarina
  • 250 ml apa calda
  • Ketchup-Univer
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 gogosar
  • 100 g cascaval
  • 100 g porumb
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de toamna:

Intr-un vas punem faina,drojdia dizolvata in apa,sare si apa si se framanta apoi se adauga margarina si se continua framantatul pana aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cam 30 minute.

Sunca,ceapa gogosarul,ciupercile se spala si se taie fideluta,cascavalul se da pe razatoare.

Intidem coca in foaie nu prea groasa si o punem intr-o tava unsa cu ulei.Deasupra ungem cu Ketchup-Univer si punem sunculita,ceapa,ciupercile,gogosarul si cascavalul,presaram boabele de porumb si introducem tava in cuptorul bine incins cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de lipie