Pizza fara aluat

de burdulea56 in Pizza, 9 Mar 2010 | 10448 vizualizari

 

Aceasta retete este usor de realizat, mai cu seama de gospodinele incepatoare, care nu au curajul sa incerce aluat framantat.

 

INGREDIENTE

  • Felii de paine (eu am avut nevoie de 8 felii-depinde de marimea painii si a tavii in care ati hotarat sa pregatiti pizza)
  • 1 piept de pui
  • salam
  • sunca din piept de pui
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • cascaval razuit
  • zacusca
  • sare
  • piper
  • oregano
  • putin ulei
  • masline
  • gogosar murat
  • 3 oua
  • ketchup iute
  • lapte.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza fara aluat:

Mai intai, pregatim umplutura pt pizza. Intro tigaie cu putin ulei, punem la calit ceapa taiata marunt, adaugam pieptul de pui taiat bucati mici, mezelurile si ardeii taiate cubulete. Calim la foc mic pana se frige pieptul de pui, adaugam o canita de zacusca(e optional), adaugam sare, piper, oregano. Cand umplutura este gata, intro tava unsa si tapetata cu faina, asezam feliile de paine indreptate la capete si inmuiate in lapte, cu partea inmuiata deasupra. Peste feliile de paine, asezam umplutura, o nivelam frumos, repartizam uniform cascaval razuit (pe razatoarea cu gauri mici), iar deasupra turnam ouale batute bine, ornam pizza si o dam la cuptorul incins dinainte, coacem cam 15-20 minute. Dupa coacere se portioneaza si se serveste cu chetchup iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]