Pizza Rattheo

de rattheo in Pizza, 4 Oct 2009 | 9943 vizualizari

 

Este cea mai rapida reteta de pizza si cea mai gustoasa!
A devenit masa de fiecare duminica seara.

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • iaurt 400 gr.
  • 10 linguri faina
  • sare
  • piper 
Ingrediente:
  • cascaval 150 gr.
  • salam 150 gr.
  • sunculita 20 gr.
  • ciuperci 1 borcan
  • masline 50 gr.
  • ardei kapia 1 buc.
  • rosii 1 buc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Rattheo:

 Ingrediente:

    Salamul se taie in cubulete mici, sunculita se taie feliute subtiri,ardeiul kapia se curata si se taie rondele ca si rosia si se scot samburii de la masline.

Blat:

    Se amesteca ouale cu telul, se adauga iaurtul, sarea, piperul, uleiul si se continua amestecarea adaugand faina lingura cu lingura pana la obtinerea unei consistente asemanatoare celei de chec. Se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dupa care se introduce la cuptor la temperatura maxima cca 15-20 minute.

Pizza:

    Dupa ce se scoate tava din cuptor,blatul se portioneaza si se unge cu putin ketchup pe toata suprafata dupa care se reintroduce in cuptor pentru inca aproximativ 5 minute.  Se scoate tava, se presara un strat de cascaval ras si se adauga ingredientele pe rand. Dupa ce am pus toate ingredientele se mai presara putin cascaval ras pe deasupra si se introduce la cuptor pentru cca 10-15 minute (pana se rumeneste).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Rattheo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]