Pizzette pe felii de dovlecei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 9211 vizualizari

 

Un deliciu rapid, o gustare incantatoare!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • cateva ciuperci champignion micute
  • fasii subtiri de bacon
  • jumatate de ardei gras rosu
  • mozzarella rasa
  • sos de rosii cu oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette pe felii de dovlecei:

Dovlecelul se feliaza subtire, pe lung si se asaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se unge cu sos de rosii in care se pune putina sare si piper si oregano uscat. Se asaza deasupra felii de ciuperci, bacon si cubulete de ardei gras, apoi se presara mozzarella. Se pune tava in cuptorul incalzit la 180 de grade, pana ce branza se topeste si incepe sa se rumeneasca, aprox 10-15 minute.

Sunt buni atat reci, cat si calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette pe felii de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste de mamaliga cu ciuperci