Plachie dobrogeana

de vero_closca in Salau, 9 Apr 2010 | 14100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 1 ceapa mare
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie dobrogeana:

SE CURATA ,SE SPALA SI SE USUCA PESTELE,SE CRESTEAZA ,SE CONDIMENTEAZA CU SARE SI PIPER ,SE DA PRIN FAINA SI SE PRAJESTE IN ULEI INCINS.

CEAPA SE CURATA,SE TAIE MARUNT SI SE PUNE LA CALIT IN ALTA TIGAIE .CAND DEVINE AURIE, SE ADAUGA SUCUL DE ROSII,SARE SI PIPER DUPA GUST SI SE DA IN CLOCOT.SE ADAUGA PESTELE PRAJIT SI SE MAI LASA PE FOC MIC INCA 5 MINUTE.SE PRESARA CU PATRUNJEL TOCAT MARUNT SI SE SERVESTE CU MAMALIGUTA!

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.04.2010, 10:05

Sylvia 1

09.04.2010, 10:57

Excelenta !

Bucataras Medi 1

09.04.2010, 12:11

un deliciu...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu unt si lamaie