Placinta aperitiv

de ony in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 9830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 18 linguri ulei
  • 36 linguri lapte
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 200 gr ciuperci
  • 20 linguri faina
  • 500 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri sos worcester
  • rozmarin,cimbru
  • susan,mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

prepararea este relativ simpla. din oua,lapte ulei ,sare,marar faina se face un aluat in care se incorporeaza ciupercile taiate feliute.

carnea se taie foarte marunt,sau se toaca,si se caleste impreuna cu ceapa si cateva ciupercute.se lasa pe foc sa se patrunda foarte bine,se condimenteaza si se adauga sosurile(la alegere). 

dupa ce s-a gatit bine se ia cu un spumar si se adauga in aluat. se amesteca bine si se pune in tava totul.

deasupra se razuie putina branzica si se presara susan si mac. se lasa la cuptor cca.30-40 minute(pana se rumeneste).

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne