Placinta cu dovlecei

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 3025 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Laura Adamache.Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 550 g dovlecei ( 2 buc)
  • 150 g morcov ( 2 buc)
  • 120 g faina
  • 75 ml ulei
  • 125 g casacaval (dat pe razatoarea mare)
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ardei kapia macinat (de la borcan)
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei:

Dovleceii i-am spalat apoi i-am dat pe razatoarea mare (cu tot cu coaja). Morcovii i-am curatat de coaja, i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mare. Ceapa am curatat-o de coaja, am spalat-o si am tocat-o marunt.

Am stors dovleceii de zeama si am amestecat cu toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper. Am turnat amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si am dat la cuptorul incins in prealabil. Am copt pana s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei si parmezan