INGREDIENTE
- 1 piept de pui,
- 1 ceapa,
- 1 catel de usturoi,
- 150 gr masline verzi cu ardei,
- 1/2 legatura patrunjel,
- 50 gr kaizer,
- 100 gr cascaval,
- 1 lingura de ulei de masline,
- 1 lingura pasta de tomate,
- cimbru,
- sare,
- piper,
- 3 oua,
- 1 lingura de faina,
- 150 ml lapte,
- 400 gr aluat foietaj
MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu pui si masline:
Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde, apoi carnea de pui tocata. Prajim usor carnea de pui si adaugam kaizerul, condimentele, pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic 15 minute.
Intr-un bol se bat ouale cu laptele cu faina si cu cascavalul.
Intindem foaia de aluat si o asezam intr-un vas.
Peste foaie punem amestecul de carne racit si il aoperim cu crema de oua.
Se coace la 200 grade timp de 40 - 50 de minute.









































