Placinta sarata

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 3605 vizualizari

 

O placinta rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 300 gr telemea capra
  • 200 gr branza vaci proaspata
  • 1 cana smantana
  • 3 oua
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta sarata:

Telemeaua se desface si se faramiteaza, se amesteca cu branza, smantana, piperul si ouale batute. Se amesteca bine, bine compozitia de branza.

Se intind cate 3 foi placinta, se umplu cu crema de branza, se ruleaza si se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Se pastreaza un pic din compozitia de branza si se procedeaza la fel cu restul de foi . Odata terminat de pregatit placinta, se toarna peste ea restul de compozitie de branza si se da la cuptor, la foc mediu. SE coace cam 30 min pana se rumeneste.

Se poate servi rece ca si aperitiv !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

ANNA_46 1

26.11.2012, 01:25

Super buna placintuca

Satisfyyourcravings 1

26.11.2012, 11:09

Nu am mai mâncat placintă cu brânză de foarte mult timp. Arată foarte bine!

alba_zori 1

26.11.2012, 17:47

foarte buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea