Placinte cu branza sarata

de dana1986 in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2011 | 33434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 gr drojdie prospata
  • 500 gr faina
  • putina sare
  • 50 ml ulei de masline + ulei pentru prajit
  • apa
  • 1 ou
  • 300-400 gr branza de oaie sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Din drojdie, faina, sare si apa framantam un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit adaugam si 50 ml ulei si continuam sa framantam pana uleiul intra in aluat. Lasam la dospit pentru 60 minute.

Intre timp preparam umplutura amestecand oul cu branza

Dupa ce aluatul este dospit impachetam placintele si le prajim in uleiul bine incins, apoi se scot si se pun pe servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei, apoi se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si usturoi