Platou aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 37397 vizualizari

 

platouri cu apritive facute la bisrica din amposta-spania-hramul sfintei paraschive 14.10.2009- a fost o masa de 150 persoane

 

INGREDIENTE

  • bete pentru frigarui
  • rosii cherry
  • castraveti verzi de sera
  • ardei rosu si verde
  • cascaval
  • masline negre si verzi
  • salam subtire
  • piftelute din carne de porc
  • rosii umplute cu salata de vinete cu maioneza
  • piftelute din peste
  • icre de peste
  • pinguini-paine cu crema de branza si masline(o nebunie)
  • salata verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou aperitive:

Pentru frigarui(picio spaniola) se taie salamul subtire cu masina daca aveti daca nu, cu un cutit,ardeiul in triunghi cel rosu si verde,castravetele feli rotunde,cascavalul cubulete mici,rosii cherry intregi, pifteleutele la fel.

Se incepe a se pregati in ordinea in care doriti (nu este o regula puneti ce aveti se pot face din orice)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza halloumi prajita