Platou cu aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2010 | 23889 vizualizari

 

un aperitiv pregatit pentru duminica trecuta pe 15 august de Sfanta Maria. Se pot face mai multe combinatii http://www.bucataras.ro/retete/5066/frigarui-aperitive.html

 

INGREDIENTE

  • carne de porc tocata 500 g
  • usturoi 3-4 catei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 feliute de paine
  • putin lapte rece
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
  • sunca feliata subtire
  • cascaval feliat
  • ardei verde si rosu
  • masline negre
  • rosii cherry
  • feliute de salam
  • bete frigarui
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Se amesteca bine carnea tocata cu paine inmuiata in lapte si usturoiul pisat ,patrunjelul verde tocat,sare piper, ouale.Se formeaza piftelute mici in mana si se prajesc in ulei fierbinte.

Se taie ardeiul in triunghiuri,sunca se ruleaza cu cate  o feliuta de cascaval si se prinde cu scobitori si un triunghi de ardei rosu sau verde. Sau ce va place.

Piftelutele se pun pe bete de frigarui in combinatie cu cascaval taie patretele sau bucatele de ardei.

Pe scobitori am pus masline negre fara samburi cu rosii cherry sau le fel de bine se pot pune in combinati cu piftelute sau cascaval.

Se taie salamul feliute si se aranjeaza toate pe un platou dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]