Platou cu"Miez de lapte"

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2013 | 2955 vizualizari

 

E primavara si e pacat sa nu mancam trufandale.

 

INGREDIENTE

  • Miez de Lapte
  • 4 ridichi
  • 1 castravete
  • 3 rosii
  • 50 g. salam de Sibiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu"Miez de lapte":

Ridichile,rosiile si castravetele se spala si se taie dupa dorinta.Si se taie dupa dorinta.

Se scoate branza de ambalaj.

Platoul se aranjeaza dupa priceperea si vointa fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu"Miez de lapte"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci la cuptor