Platou taranesc

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2012 | 7717 vizualizari

 

Nu este un aperitiv sofisticat, insa se va bucura de mare succes la o petrecere romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • toba afumata,
  • jumari (de preferat facute in casa, asa cum am avut noi),
  • slaninuta afumata,
  • slaninuta cu boia,
  • carnaciori crud uscati,
  • telemea,
  • cas,
  • masline,
  • ceapa rosie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Se feliaza si se aranjeaza ingrdientele pe un platou de lemn.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

olivee 1

18.09.2012, 21:42

Bucataras 1

12.08.2013, 12:44

la multi ani

miki_a 1

12.08.2017, 17:03

La mulți ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]