Pleurotus la tigaie cu mamaliguta

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2014 | 16007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de 500gr. pleurotus
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
  • mamaliguta din 300 gr.faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus la tigaie cu mamaliguta:

Ciupercile se spala in mai multe ape si se taie bucatele.

Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se calesc in ulei intr-o tigaie pana devin usor uscate si crocante.

La final presaram patrunjel proaspat tocat si servim cu mamaliguta fierbinte (fierbem apa cu sare, turnam malaiul in ploaie,amestecand in continuu sa nu faca cocoloase si dupa ce am obtinut consistenta dorita adaugam 1/2 pachet unt, amestecam sa se topeasca, lasam sa fiarba cca 10 minute si servim).

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus la tigaie cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]