Porc chinezesc

de Brindusa in Porc, 6 Ian 2010 | 7002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne porc taiata cubulete mici (2-3 cm)
  • 1 lingurita amidon
  • 1 cutie muguri de fasole (soia)
  • 1 cutie porumb tanar
  • 1 mana alune macadamia (sau de care aveti)
  • 1 ceapa medie, tocata marunt
  • 3 catei usturoi rasi fin
  • 2 cm ghimbir ras fin
  • 3 linguri sos soia
  • cateva picaturi sos chilli (sau sos de ardei iuti)
  • ulei pentru prajit (mai mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc chinezesc:

Pune un wok (sau o tigaie mare) la incalzit si adauga uleiul. Pune alunele la prajit in uleiul fierbinte pana ce devin aurii. Scoate-le.

Amesteca cubuletele de carne cu amidonul si pune-le in uleiul incins. Prajeste la foc mediu pana ce carnea este aurie si bine facuta. Scoate carnea pe o farfurie.

Scurge uleiul din tigaie, pastrand 2 linguri din el. Prajeste putin usturoiul si ghimbirul in ulei. Adauga ceapa si stir-fry 2 minute. Adauga mugurii de fasole si stir- fry 3 minute. Adauga porumbul si stir- fry 3 minute. Adauga carnea, sosul soia, sosul chilli, amesteca bine si mai gateste 2-3 minute.

Amesteca alunele si serveste cu garnitura de taietei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc crocante