Porc cu legume

de Panacris in Porc, 13 Dec 2012 | 3841 vizualizari

 

O mancarica satioasa! >:D

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei garas 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • dovlecel 1 bucata mica,
  • zuchini 1 bucat,
  • castravete murat 1 bucata,
  • rosie 1 bucata,
  • bucatale de fleica 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • amestec de ierburi ( cimbru, oregano, rozmarin),
  • bulion 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu legume:

Ceapa galbena se curata, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa calita. Dupa ce s-au inmuiat se adauga bucatelele de carne si se lasa la gatit cca. 25 de minute, adaugandu-se cca. 300 ml de apa. Dupa ce e aproape fiarta carnita, se adauga legumele (dovlecelul, zuchini, castravetele, rosia si ciupercile) curatate si taiate marunt, lasandu-se la fiert impreuna cca. 15 minute. Se asezoneaza cu sare, piper si ierburi aromate dupa gustul fiecaruia si bulion. Se mai lasa la fiert cca. 10 minute ptr a se impreuna gusturile.

Se serveste fierbinte cu paine, orez, piure de cartofi, paste fainoase sau in cazul nostru cus-cus.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)