Porc cu mustar si bere

de AnyCostescu in Porc, 15 Aug 2014 | 6626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 3 linguri mustar
  • 500 ml bere
  • sare,piper, foi de dafin si orice alte condimente doriti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu mustar si bere:

Se spala carnea si se feliaza in bucati groase de un deget. Mustarul il amestecam cu condimentele , si dam carnea prin acest amestec . 

Punem bucatile de carne intr-un vas yena , punem berea si dam vasul la cuptor pentru 40.45 minute. 

Noi am servit cu Cartofi prajiti si muraturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bifanas de porc cu mustar