Portocale in ciocolata

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 10763 vizualizari

 

Se curate cateva portocale si se indeparteaza surplusul de pielita.Apoi se face urmatoarea crema

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet * margarina
  • 250 g zahar
  • 100 g lapte
  • 50 g cacao

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocale in ciocolata:

Se pune zaharul cu laptele si cacaoa la fiert si cand da in clocot se ia de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga margarina (*) taiat bucatele mici si se amesteca bine pana se topeste si se incorporeaza.

Sau din 500 grame din ciocolata preferata amaruie, neagra sau cu lapte (se incalzeste la foc moale) + 2 linguri margarina (*) pt omogenizare si luciu se face o crema in care se inmoaie pana la jumatate feliile de potocala.

Se mai pot presara bucatele de migdala vor avea si arata un gust deosebit!

Pofta buna, sunt super si usor de facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocale in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolată şi cu nuci