Prajitura Buburuza a la Mihaela Balan

de Bucataras in Prajituri, 28 Apr 2009 | 7691 vizualizari

 

Mihaela propune o prajitura Buburuza foarte haioasa.

 

INGREDIENTE

  • 100gr unt (sa fie mai moale)
  • 100gr zahar
  • 2 linguri mari lapte
  • 150 gr faina
  • 1 linguritza bicarbonat de sodiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Buburuza a la Mihaela Balan:

Se prepara in felul urmator: batem untul cu zaharul bine-bine, adaugam laptele si dupa adaugam bicarbonatul de sodiu si in sfarsit faina…se bate bine toate..si se pune aluatul in forme mici.

Lasam 20 min la cuptor incins la 180 grade.

Cand sunt gata le ungem cu crema preparata astfel: 200gr unt, 250 gr frisca lichida, 6linguri miere de albini, amestecam totul si adaugam vopsea alimentara rosie.
Dupa aceea topim o ciocolata..si atunci cind e fierbinte ungem capul si picuram deasupra pentru a orna punctele de pe ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Buburuza a la Mihaela Balan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere rase si sos de ciocolata reteta de prajitura de casa