Prajitura colorata de post

de Lau in Prajituri, 19 Apr 2011 | 4523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 300 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 400 g dulceata de cirese
  • colorant roz
  • 600 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura colorata de post:

Se amesteca zaharul cu uleiul si apa, se adauga faina si se amesteca pana devine omogena. Se adauga si praful de copt, esenta de vanilie. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se pune un strat subtire ,restul de aluat se imparte in 2 si in unul se adauga dulceata si se amesteca, in celalalt se adauga colorant  si se amesteca.

Cu lingura  se ia din compozitia roz si se aseaza peste aluatul alb. Deasupra la cel roz adaugam cel cu dulceata, la fel cu lingura. Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca in tava si pudram cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura colorata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

19.04.2011, 18:15

tare buna si foarte simpla,dar vreau si eu o frimitura,macar

Rocsi 1

19.04.2011, 20:18

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 15:06

nu prea mai tinem post la cat de buna e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresă cu piersici, merișoare, glazură de ciocolată și nucă