Aluatul:Intr-un bol se amesteca margarina cu zaharul,sarea si zaharul vanilat pana se topeste zaharul,se adauga oul se omogenizeaza si apoi se adauga faina,se amesteca bina pana se formeaza un aluat.Se pune intr-o folie de plasic si se da la rece pentru 30 de minute.Se pregateste o forma rotunda de tort,se ia o hartie pergament si se taie dupa marime formei.Se scoate aluatul si se intinde direct pe hartia pregatita,se aseaza in forma cu tot cu hartia,se inteapa cu o furculita fundul blatului.Apoi se pregateste crema:Branza de vaci se amesteca bine cu untul care trebuie sa fie moale,se adauga zaharul si mirodeniile,se amesteca bine, apoi se adauga smantana,cele 3 galbenusuri,faina de porumb,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,se amesteca usor de jos in sus.
Compozitia se toarna peste blat,iar deasupra se repartizeaza uniform pe toata suprafata afinile amesteca cu putina faina. (faina are rolul de a impiedica afine sa-si schimbe forma in timpul coacerii).Se da prajitura la cuptorul incins la 180gC penrtu 15 minute.Intre timp se prgatesc fulgii crocanti.Se framanta untul cu zaharul si faina la un loc,nu prea mult,atat cat sa se lege.Se scoate prajitura dupa 15 minute si se adauga deasupra fulgii.Se baga din nou la cuptor pentru 50-60 de minute.Se lasa sa se raceasca in forma,apoi se scoate pe un platou.
Se taie rece.Pofta buna.