Pentru ca eram in criza de timp si aveam blatu de pandispan facut ,am rezolvat ceva rapid si bun
Blatul:
Se separa albusurile de galbnusuri si se bat bine ,se pune zaharul apoi apa si la final faina se amesteca usor cu o paleta de jos in sus.
Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.
Dupa ce blatul de pandispan s-a copt se lasa la racit, dupa care se taie in doua sau trei, depinde de ce tava folositi.
Siropul:
Se caramelizeaza zaharul si se stinge cu apa,se insiropeaza blatul de pandispan
Crema:
Se bate frisca dupa care se pun 4 linguri de zahar , praful budinca la rece(este o budinca care se pregateste la rece )se mixeaza bine dupa care se pun bananale triturate marunt.
Se insiropeaza bine blatul, se pune crema ,din nou blat insiropat si crema......se imbraca cu crema sau frisca
Se decoreaza cu banane,bombonele
Se da la rece 2 ore
PS:Pt ca pitici am papat din pandispan gol ,am recur sa-i dau acestat forma