Prajitura cu branza de vaci

de lira in Prajituri, 11 Iul 2010 | 7796 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru aluat:

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 1/2 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 1 cana apa minerala
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie

Ingrediente pentru umplutura cu branza:

  • 500-700 g branza de vaci
  • 150 zahar
  • 2 oua
  • 100 g stafide
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Ouale intregi se amesteca cu zaharul pana se topeste, dupa care se adauga uleiul, apoi apa minerala si praful de copt. Dupa ce s-a omogenizat compozitia adaugam faina putin cate putin si esenta de vanilie. Aluatul trebuie sa aiba compozitia unei smantana mai groase.

Intr-un bol se pune branza de vaci, impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si scortisoara si se amesteca. Tava se unge cu ulei, se tapeteaaza cu faina, apoi se pune aluatul. Peste adaugam cu lingura din loc in loc branza, formand gramajoare. Prajitura se pune la cuptorul preincalzit pentru apoximativ 45 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

11.07.2010, 23:42

imi plac prajiturile masurate ''cu cana'' !

Laly 1

12.07.2010, 00:05

Doamne da ce de bunatai ai facut

lira 1

12.07.2010, 09:16

Si eu ador masurile cu cana, mi se par de 1000 de ori mai rapide

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat, glazurat cu ciocolata