Tot alegand la capsuni pentru dulceata,am dat deoparte capsunile mari.Si cum nu le puteam lasa parasite,le-am gasit leac intr-o prajitura foarte simpla.
Batem albusurile cu un praf de sare, spuma tare. Separat galbenusurile le mixam cu 8 linguri de zahar pana se topeste zaharul, apoi adaugam uleiul ca la maioneza. Faina o amestecam cu praful de copt si zaharul vanilat si o amestecam in galbenusuri, la final adaugam albusurile batute spuma, amestecand usor, pana incorporam tot albusul.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( 35/25) turnam compozitia, oprim un pic din compozitie si amestecam cu o lingura de cacao, apoi turnam si compozitia cu cacao, cum se va vedea in fotografie. Dam la cuptorul preancalzit, cca 10 minute, apoi scoatem tava si punem capsunile care au fost tavalite prin zahar. Bagam tava din nou la cuptor, este gata cand trece testul scobitorii.
Se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se taie.