-Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana  compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri,  galbenusurile batute treptat cu uleiul. Amesteci faina cu cacao si  praful de copt apoi o incorporezi usor in compozitia de oua. Torni  amestecul in tava unsa si tapetata si dai la cuptor, la 170C, 30 de  minute. Din cand in cand, aplici testul cu scobitoarea.
-Este cel mai bun blat pe care l-am mancat vreodata. Sa aveti grija cu el deoarece se poate rupe foarte usor!
-Pentru crema, pui intr-o cratita zaharul, untul, asezi pe foc si lasi  pana se topeste si da in clocot. Dai deoparte, adaugi cacaua, ciocolata  si amesteci pana se topeste ciocolata. Lasi sa se mai raceasca un pic,  apoi adaugi frisca batuta. Lasi sa se raceasca mai bine, dupa care torni  jumatate din compozitie peste blat, adaugi visine fara samburi si  scurse, iar la final, pui restul de crema. Ornezi cu visine si fulgi de  ciocolata.
-O dai la rece cel putin 2 ore inainte de momentul servirii.