Prajitura cu doua creme

de Michelle in Prajituri, 3 Feb 2011 | 7895 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua,
  • 6 lg zahar,
  • 6 lg apa,
  • 8 lg faina,
  • un pic de sare

Crema 1:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 200 gr ciocolata cu lapte

Crema 2:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 300 ml iaurt cu fructe de padure

Sirop:

  • 300 ml suc de fructe de padure(fara acid)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu doua creme:

Blat

am batut albusurile spuma am adaugat apa ,apoi zaharul,si galbenusurile
apoi faina si la cuptor cu el...pana trece testul scobitori.
Poze nu am ca nu am avut timp

Crema 1

200 ml frisca se pune la foc se adauga si ciocolata si cand ciocolata e topita se ia de pe foc,se raceste si se bate pana devine o crema pufoasa,apoi se adauga 200 ml frisca batuta.

 

Crema 2

se  bate frisca apoi se incorporeaza iaurtul..

Asamblarea:
se taie blatul in doua
se aseaza blat,se insiropeaza,crema de ciocolata,apoi crema de fructe de padure,blat insiropat,si se orneaza dupa imaginatie...eu am pastrat un pic de crema de fructe am uns si ultimul blat cu ea,apoi am razuit ciocolata

a fost suuuuper buna...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu doua creme" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă de bezea cu căpşuni