Prajitura cu visine

de SimonaP in Prajituri, 19 Iun 2013 | 8172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 6 oua
  • * 6 linguri zahar
  • * 6 linguri faina
  • * 1 lingurita cacao
  • * esenta de bergamota
  • * 500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si  apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina compozitie si o amestecam cu cacaua.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia alba apoi cea maro si cu ajutorul unei scobitori amestecam usor. Visinele fara samburi se dau prin putina faina si se pun peste compozitia de mai sus.Dam  tava la cuptorul preincalizit la 180 grade timp de 30- 35 minute.

Se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sidy 1

20.06.2013, 15:16

Cea mai buna prajitura Pentru mine....

CookieMonster 1

29.06.2013, 10:10

ce bine arta! este pusa azi pe lista mea

SimonaP 1

11.07.2013, 14:02

Multumesc frumos tuturor!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, frisca si ciocolata