Prajitura cu zmeura si cocos

de epurasha2bb in Prajituri, 21 Iul 2010 | 8803 vizualizari

 

racoroasa de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 blaturi de pandispan cu cacao dreptunghiulare din comert sau facute in casa;
  • 1 castronel de zmeura
  • 1 crema mascarpone
  • zahar 4 lingurite
  • 1/2 cutie frisca Hulala
  • 1 punguta razatura de nuca de cocos alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si cocos:

Se prepara extrordinar e rapid si e tare gustoasa.Daca aveti blatul gata cumparat totul e foarte usor de asamblat: se mixeaza crema de mascarpone cu frisca  si cu o lingura de nuca de cocos si se intinde direct peste foaie de blat.Apoi presaram cu grija din loc in loc cateva fructe de zmeura, apoi asezam un nou blat de cacao si ultima data imbracam totul in crema alba de mascarpone cu frisca.Se  presara nuca de cocos peste tot si se lasa la rece.Apoi se taie cu grija si se serveste cu zmeura deasupra fiecare bucata.

TIPS-URI

1

va recomand pentru aceasta prajitura blatul de cacao de la Vincinni, e foarte moale si nu trebuie deloc insiropat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:38

excelent............ce de bunatati ai mai facut Epu................

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:48

va multumesc fetelor! pupici pentru toata lumea!

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:49

dentistutza blatul l-am luat de la un magazinas din cartier

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Raffaello