Prajitura fina

de ralu_ca in Prajituri, 3 Noi 2013 | 27190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 52 piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 7 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 2 fiole esenta vanilie
  • 600 g frisca
  • cafea
  • 100 ml lichior
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina:

Intr-un vas am amestecat bine galbenusurile cu zaharul la foc mic, pana ce incepe sa spumeze. Dupa ce s-a racit am adaugat mascarponele si am omogenizat bine.

Crema obtinuta  am amestecat-o cu frisca batuta in care am adaugat si esenta. Am trecut fiecare piscot prin cafea amestecata cu lichior si putin zahar (optional) si le-am asezat in tava, apoi jumatate de crema, iar piscoturi insiropate si la sfarsit crema. Deasupra am cernut cacao si am dat la frigider cateva ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu struguri