Nu am stiut cum sa-i dau numele asa ca am dat numele acestei prajituri dupa gaby un sufletel drag cu ochi albastrii .
BLAT:
CREMA:
ORNAT:
Se bat 3 albusuri cu un praf de sare ca pentru bezea apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana obtinem o crema lucioasa, se adauga galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt apoi cacaoa.
Intr-o tava pe hartie de copt(20/20) se toarna aceasta compozitie si se da la cuptorul incalzit la cca 175 grade cca 15-20 minute.
Se face testul cu scobitoarea, se scoate pe un gratar si se lasa la racit.
Se prepara crema , se mixeaza branza kwark (sau mascarpone dupa posibilitati) cu budinca de vanilie la rece pana se intepeneste.Se adauga visnile din conserva si cu o lingura se uniformizeaza compozitia.
Se intinde crema peste blatul rece si deasupra se rade ciocolata cu lapte.Se da prajitura la rece pt cateva ore apoi se portioneaza.
Pofta buna!