Pentru foi procedam asa: galbenusul ,zaharul si smantana le mixam bine apoi adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si macul macinat.Albusul il batem spuma apoi il incorporam in compozitia cu galbenus amestecand usor.
Procedam la fel si cu celelalte 2 foi.In una adaugam in locul macului nuca iar in cealalta cacao.
Turnam compozitia intr-o tava(20/30) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit 15-20 minute.
Cat timp se racesc foile pregatim crema:punem laptele si zaharul la fiert cand da in clocot adaugam grisul amestecand continu pana se ingroasa,luam de pe foc adaugam esenta si lasam sa se raceasca.
Mixam untul spuma apoi adaugam treptat crema de gris racita amestecam pana la omogenizare.Punem foaia maro pe o tava peste ea jumatate din crema peste crema, foaia cu mac apoi restul de crema, si acoperim cu foaia de nuca acoperim cu hartie de copt si punem o greutate peste prajitura ,dam la rece minim 2 ore.
Glazuram prajitura si mai dam putin la rece dupa care servim.