Prajitura magica

de madi_marin in Prajituri, 30 Dec 2010 | 11376 vizualizari

 

Reteta preluata de pe site-ul ,,www.e-retete.ro,,

 

INGREDIENTE

  • 110 g unt topit sau margarina
  • 140 g pesmet de biscuiti
  • 65 g nuca de cocos alba sau colorata
  • 170 g ciocolata rasa mare
  • 100 g nuca maruntita
  • 400 ml lapte condensat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura magica:

Intr-o tava cu dimensiunea 17/25 cm( se poate sa fie si 20/20 cm) se pun ingredientele in ordinea din lista. Straturile se pot nivela cu o lingura daca e nevoie.

Se coace cam 30-35 de minute la foc potrivit.

Se taie numai dupa racirea completa, de preferat a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura magica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 16:25

Acum am citit comentariile, c-ai zis ca e dulce. A mea nu a fost. Eu am facut laptele condensat acasa din doua cesti lapte praf+o ceasca zahar pudra, 60 gr unt si 150 ml apa fierbinte. A fost perfecta.

madi_marin 1

10.01.2011, 09:29

gaby....ma bucur mult ca a fost buna praji.... a mea a fost dulce tare...si eu tot in casa am facut laptele condensat...dar a iesit de faceai diabet instantaneu..... o sa fac si dupa reteta ta....

zgitia 1

27.08.2011, 21:29

Delicioasa si simplu de facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Naty