Prajitura martisor

de loredanaaa in Prajituri, 8 Mar 2013 | 3853 vizualizari

 

Avand un pic de timp am facut aceasta reteta din piscoturi in aceasta zi speciala.La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor.

 

INGREDIENTE

  • piscoturi mari
  • 3 linguri cacao
  • zahar
  • 50 g unt
  • 1 pahar cu lapte
  • cafea sau capucino

pt crema mascarpone:

  • 1 cutie de mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura martisor:

Se face crema de mascarpone:galbenusurile le bateti bine cu zaharul pana devine cremos,apoi adaugati mascarpone,amestecand pana devine o crema.

Piscoturile le insiropati cu cafea sau capucino.

Intr-o tava puneti un rand de piscoturi trecute prin sirop ,un strat de crema,un alt strat de piscoturi insiropate,pt ca a mele ereu foarte mari si groase  am pus doar doua straturi

Preparati glazura de cacao:Intr-o cratita puneti 3 linguri de cacao ,3 linguri de zahar amestecand cu jumate de  un pahar cu lapte,puneti-l la foc mic ,adaugati unt,amestecati pana se ingroasa.

Glazura se toarna deasupra piscoturilor.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura martisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

babi5 1

09.03.2013, 08:16

loredanaaa 1

09.03.2013, 17:49

multumesc rocsi,cris,motan,merisor,babi

Bya Ralu 1

09.03.2013, 21:15

foarte faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)