Ne bucurăm de bogăția fructelor de vară și pregătim o prăjitură super rapidă și pufoasă. Este grozavă și poți folosi fructele tale preferate.
Pentru Prăjitura pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă, sunt necesare următoarele ingrediente: ouă, zahăr, făină, iaurt, caise și piersici.
Cum se prepara Prăjitura pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă rotundă, cu diametrul 24 cm. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade C.
Îndepărtează sâmburii de la fructe, apoi taie-le în cuburi sau felii, după cum preferi.
Sparge ouăle într-un bol, adaugă un praf de sare și mixează-le foarte bine până se deschid la culoare și își dublează volumul. Adaugă zahărul și continuă mixarea.
Adaugă iaurtul, uleiul, coaja de portocală și mixează din nou.
Amestecă făina cu praful de copt, apoi adaugă-le peste compoziția de ouă și încorporează-le în aluat.
Toarnă compoziția în tava de copt și așază din loc în loc cuburile de fructe.
Coace prăjitura în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 40 de minute, în funcție de cuptor.
După coacere, scoate tava și lasă prăjitura la răcit.
Pudreaz-o cu zahăr și savurează o porție generoasă din bunătatea asta pufoasă.