Prajitura rapidisima

de mirelasob in Prajituri, 19 Dec 2011 | 3953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt stins cu zeama de lamaie/otet
  • 1 cana (250 ml) de zahar
  • 1 cana (250 ml) de faina
  • 1 borcan de gem 
  • fulgi de cocos
  • optional nuca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapidisima:

Ouale se mixeaza foarte bine cu zaharul si uleiul pana ce acesta se topeste. Se adauga praful de copt si zaharul vanilat . Se adauga faina in ploaie mixand in continuare! Adaugam in compozitie gemul si fulgii de cocos si nuca daca este cazul.

Compozitia finala se toarna intr-o tava tapetata ; introducem prajitura in cuptorul preincalzit . Prajitura se va face la foc mic!

Cand prajitura s-a copt se scoate si se lasa la racit!

Se portioneaza  si se impudreaza cu zahar vanilat!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapidisima" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida, la microunde