Prajitura Rudy

de miremirc in Prajituri, 25 Feb 2011 | 47045 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • Foi:
  • 400 g faina,
  • 250 g unt,
  • 150 g zahar,
  • 1 galbenus,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 2 lg cacao
  • Crema :
  • 750 g branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 3 plicuri zahar vanilat,
  • 250 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Ptr. foi : amestecam faina, praful de copt si cacao, zaharul si pliculetul de zahar vanilat, apoi incorporam galbenusul de ou si untul moale si framantam cu mana pana ce obtinem un aluat gras din care formam 2 bulgari pe care ii invelim in folie alimentara si ii asezam in congelator pana facem crema;

Ptr.crema : intr-un castron mixam albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat apoi il turnam peste branza amestecata bine cu galbenusurile de ou.

Asamblare : bulgar 1 ras pe razatoarea mare-crema de branza-bulgar 2 ras pe razatoarea mare si punem tava (cu dim. 22x30 cm) in cuptor ptr 40-50 minute;facem testul cu scobitoarea.Dupa ce s-a copt presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.

delicioasa prajitura  !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Criss 1

26.02.2013, 05:31

Foarte buna, si eu am facut-o cu ceva timp in urma.

babi5 1

26.08.2013, 21:31

alisss 1

27.08.2013, 18:16

eu am folosit o branza tip ricotta si a iesit super,multumesc pt minunata reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]