Pentru blat mixam ca la bezea albusurile cu zaharul, adaugam  nucile/alunele macinate, grisul si  faina amestecata cu praful de copt.  Amestecam usor in aluat de jos in sus si turnam in tava tapetata cu  hartie de copt. Bagam in cuptorul preincalzit si lasam 20 min. la 180C.  Dupa ce e gata, il scoatem si il lasam pe un gratar la racit.
Topim ciocolata alba pe baie de aburi si o turnam peste blat.
Acum ne ocupam de crema caramel.
Caramelizam  8 linguri de zahar apoi adaugam 200g unt si lasam sa se topeasca tot  untul. Peste acest amestec turnam cele 6 galbenusuri frecate in  prealabil cu 5 linguri de zahar si cele 100g nuci/alune macinate.  Amestecam bine si le lasam sa fiarba impreuna 10-15 minute la foc mic  pana se mai ingroasa compozitia. Dupa ce e gata, luam crema de pe foc, o  mai lasam un pic sa se raceasca si o turnam peste ciocolata alba. Lasam  din nou la racit iar deasupra cremei turnam ciocolata neagra topita pe  baie de aburi.
O pastram la rece. Dulce dar delicioasa:D!
1
Puteti folosi cate 100g ciocolata neagra si 100g ciocolata alba ca sa nu fie prea dulce.