O prajitura pe care probabil ca o cunoasteti. Foarte simpla si gustoasa.
Pregatim blatul:
Mixam bine oul cu zaharul. Adaugam untul moale si mierea iar apoi laptele si mixam bine pana se omogenizeaza. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat. Turnam compozitia in tava (25x35 cm) tapetatat cu hartie de copt. Coacem la foc potrivit pana trece testul scobitorii. Scoatem blatul din tava si il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il taiem cubulete cu un cutit bine ascutit.
Glazura:
Punem intr-un vas, la foc mic zaharul impreuna cu cacaoa, laptele si untul. Amestecam pana se omogenizeaza. Dam de pe foc si adaugam esenta de rom.
Dam fiecare bucatica prin glazura racita iar apoi o tavalim bine prin nuca de cocos. Putem sa folosim si nuca macinata.
Servim langa o cafea calda :).