Pui cu broccoli si sos bechamel

de Teona in Pui, 24 Mai 2012 | 4616 vizualizari

 

O mancare usoara, si foarte gustoasa, de savurat cu un pahar de vin alb

 

INGREDIENTE

  • 8 buc pulpe inferioare de pui
  • o legatura broccoli
  • 1/2 pachet unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval razalit
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu broccoli si sos bechamel:

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os.

Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert.

Intr-o tigaie se pregateste sosul bechamel, topind untul, calind faina si adaugand laptele. Se amesteca continuu, pentru a nu face gogoloase. Sosul se condimenteaza cu sare si nucsoara, dupa gust. Cand este fiert, se adauga cascavalul si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Luam de pe foc.

Se aseaza pe farfurie, pulpe, broccoli si sos bechamel, si se serveste cald.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

diaconta 1

24.05.2012, 16:38

bune pulpele,deja se stie pe Bucataras ca la Baia Mare sunt pulpe faine
acum am observat si eu ca esti din Baia Mare

Ina 1

24.05.2012, 19:33

Bun venit! Imi place ce-ai gatit

mihaelar63 1

26.05.2012, 02:43

Place , am vazut intai imaginea si mi-am zis ,, as fi pus nucsoara ''.
Mai apoi am citit ingredientele

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui (de tara) la tigaie