Pui cu dovlecei

de vero_closca in Pui, 3 Noi 2011 | 6967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu dovlecei:

Se spala carnea si legumele si se usuca cu un servet curat. Se taie pulpele in doua, se condimenteaza si se rumenesc in uleiul de masline. Se scot si se pastreaza la cald. In aceeasi tigaie se adauga ceapa si usturoiul tocate fin si se calesc usor. Se adauga dovleceii taiati cuburi si se acopera cu un capac. Cand sunt patrunsi se adauga pulpele, se adauga sare si piper dupa gust si se mai tin pe foc 2-3 minute. Serveste mancarea calda, presarata cu patrunjel tocat fin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]