Pui cu fasole verde si usturoi

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2011 | 8842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole verde cruda
  • 4 pulpite de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2lg smantana acra
  • 2 catei de usturoi
  • sare , piper, marar verde, patrunjel verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu fasole verde si usturoi:

mai intai se  alege fasolea si se curata bine apoi se opareste cu apa clocotita...se lasa cateva minute asa.

separat intr-o cratita se taie ceapa si ardeiul si se calesc putin in 2-3 lg de ulei de masline, apoi se adauga carnita si se lasa sa se mai inabuse vreo 5 minute...

se scoate fasolea cu o paleta din apa si se trece peste carnita, se completeaza cu apa cat sa treaca peste tot( apa in care a fost oparita fasolea)...se potriveste de sare, se adauga o frunza de dafin  si se da la fiert.

spre final se adauga si putin piper, se zdrobeste usturoiul si se pune si el peste fasole, se adauga si putin marar verde si se mai lasa sa dea cateva clocote, sa ia gust de usturoi.

se face o maia dintr-o lg-ita de amidon si 2 lg de smantana acra groasa si se pune peste fasole.

se da un clocot si se opreste focul.

se presara si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]