Pui cu legume la tigaie

de ala_oancea in Pui, 20 Iul 2009 | 9260 vizualizari

 

Inspirata de puiul cu usturoi al Oanei

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe, 1 piept, 2 ficati
  • 50 gr unt
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei (galben si rosu)
  • 100 gr porumb
  • 100 gr mazare
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la tigaie:

Se amesteca bine untul moale cu usturoiul dat prin presa, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si sare. Se aseaza bucatile de pui in tigaie si se ung cu sos. Se lasa la foc mic pana se patrund, apoi se scot din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

In tigaie peste sosul ramas se adauga ceapa si ardeii taiati in bucati mai mari, apoi morcovii si cartofii fierti putin inainte in apa cu sare, cuburile Knorr, iar la final mazarea si porumbul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu unt cu ierburi aromate la cuptor