Reteta am primit-o de la o prietena de-a mea din Elvetia...am fost sceptica cand am citit-o dar am zis fie ce-o fi ca eu tot am sa o testez...
Cristina iti multumesc tare mult de idee si sa stii ca farfuriile nici nu au mai trebuit spalate...s-a lins tot din ele...
Carnea se spala si se usuca bine apoi se asezoneaza cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie.
Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant.
In uleiul ramas in wok punem ceapa si usturoiul presate fin, vinul si supa.Sardelele se taie marunt( eu am pus ton), lamaia se taie felii si se adauga impreuna cu sardelele un sosul format.
Punem si carnea de pui si lasam sa fiarba aproximativ 30 minute. Mai adaugam sare si piper daca este necesar.
Cind e gata se presara patrunjel verde deasupra si se serveste cu piure de cartofi si cu orez.