Pui cu nuca de cocos

de Miha in Pui, 3 Feb 2010 | 3440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1 ou
  • 50 g nuca de cocos
  • sare si piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu nuca de cocos:

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut un pilaf cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

16.02.2010, 15:35

super arata! am facut si eu prima data dar le-am prajit in ulei si nu mai e la fel.A doua oara am facut asa la cuptor cum zici tu si e alta treaba!

Miha 1

16.02.2010, 19:17

Prajit in ulei n-am facut.

lia maria 1

26.02.2010, 16:49

Foarte interesant , cu nuca de cocos nu am mai facut niciodata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de pui